Нашите услуги

Изработката на сайт, подходящ за Вашите нужди, изцяло зависи от целта, която сте си поставили. В секцията Услуги сме формулирали основните видове сайтове, които могат да бъдат изработени в днешни дни – Представителен фирмен сайт, Продуктов каталог, Електронен магазин, Сайт за услуги, Сайт за новини, Лична страница и т.н. Това разделение е условно и има за цел да Ви помогне по-лесно и бързо да се ориентирате при избора на подходящо решение за Вас.

За повече информация или ако не намирате търсеното от Вас решение сред основните типове сайтове, които сме формулирали, моля, използвайте формата за контакти от тук.

Модули и услуги

Тук можете да рагледате списъка с модулите и услугите, които предлагаме при изработката на сайт за Вашите нужди. Таблицата показва само основните възможности и има за цел да Ви помогне да се ориентирате по-добре при избора на подходящо решение за Вас.


Още...

Фирмен сайт

В днешни дни все повече хора използват интернет пространството, за да намерят информация за дадена фирма, дейност, продукт или услугa. Tова е най-бързият и ефективен начин за намиране на конкретен и полезен отговор.

Броят на хората, търсещи информация в интернет за различни продукти и услуги, нараства с всеки изминал ден.

Защо е полезно за дадена фирма да има собствен сайт в интернет пространството?


Още...

Електронен магазин

Електронният магазин е сайт, на който е разположен продуктовият каталог на стоките и услугите, които Вашата компания предлага на своите клиенти.
След като изградим онлайн магазин за Вас, клиенти Ви ще могат бързо и лесно да разгледат информацията и изображенията на продуктите от каталога и да направят онлайн поръчка за няколко минути.
Чрез автоматизираната система Вие по всяко време ще имате актуален статус на поръчките. В електронния магазин могат да бъдат интегрирани автоматични системи за разплащане като e-pay.bg, paypal, moneybookers, ако Вие желаете това.


Още...

Продуктов каталог

Много компании произвеждат и/или търгуват с множество продукти. Понякога дори самите мениджъри не са наясно дали определен модел или разновидност на даден продукт е в наличност и дали фирмата въобще го предлага. За да се организира информацията и за да бъде възможно търсенето на продукти по зададени критерии е необходимо конкретно решение и това е продуктовият каталог. Той представлява каталог на цялата или част от продуктовата гама на Вашата фирма.

Продуктите могат да бъдат разделени по категории и подкатегории, като за всеки продукт се въвежда описание, добавят се изображения, указват се допълнителни характеристики, ако такива са необходими. Чрез интуитивна форма за търсене, всеки Ваш потенциален клиент би могъл да търси определени продукти от Вашия каталог по зададени критерии.


Още...

Сайт за услуги

Сайтът за услуги е сайт, който съсредоточава своята дейност в определена област от сферата на услугите, като например търсене и предлагане на автомобили, работни места, имоти, обяви и т.н.
Сайтът може да предлага регистрация на потребители, които от своя страна могат да добавят съдържание към базата данни на сайта, например – добавяне на имот в сайт за търсене и предлагане на недвижимо имущество.


Още...
1   2    1/2 - 8

int(0)